U bent hier

Diverse Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn superpopulair, vooral de loungesets voor in de tuin. Waar je lekken kan in chillen en aperitieven. Niettegenstaande verkopen we nog altijd meer traditionele tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels. Ook het ligbed voor in je tuin verkoopt zeer goed.

Tuinmeubelen heb je in verschillende materialen, plastiek, aluminium, metaal, hout, teak, … . Zorg dat je goed weet wat je koopt.

Je hoeft er niet altijd veel geld aan te geven, zo’n loungebank voor in je tuin, kan je zelf maken van het hout van paletten, dan heb je een super goedkope lougeset voor enkele euro’s. Enkele paletten op elkaar, een leuning van paletten en je hebt je basis. Pak je die vervolgens mooi in met een mooi strakke eindafwerking en dito kussens en je kan op vakantie.

Het wordt al iets moeilijker voor de gemiddelde doe-het-zelver om een schommelbank te maken. Ten eerste zal je moeten investeren sterke houtbalken, je kan die best voorzien van een houtbeschermer of een beits omdat die toch buiten moeten staan. Vervolgens moet je de bank met kettingen ophangen aan de basis. Dan moet je basis zeer stevig zijn en de verbindingen van je basis moeten juist gelegd zijn.

Schommelbank tuin kopen, dan ben je aan het juiste adres bij handigeharry.com