U bent hier

Bloempotten

Pagina's

Bloempotten of bloembakken heb je in allerlei vormen en kleuren. Je hebt er grote, hoge, kleine … bloempotten. In de kleuren heb je naast de verschillende texturen, ook alle kleuren, de normale kleuren zoals zwart en witte bloempotten, maar je hebt ook moderne kleuren zoals olijf. Dit alles moet passen in je tuin, maar kan ook als accent dienen bij je tuinaanleg.
Niet enkel voor bloemen kan je deze gebruiken, maar ook voor planten. Dan zijn het plantenbakken of plantenpotten. Deze worden meestal gevraagd voor buiten en die afmeting is meestal groot.
Daarnaast heb je bloempotten in verschillende materialen, hier kan u vooral plastiek en terracotta (aardewerk) kopen. Plastiek of kunststof heeft het voordeel licht en duurzaam te zijn. Vroeger zagen deze er redelijk goedkoop uit, met de jaren hebben deze kunststof potten een natuurlijkere en klassevolle uitstraling gekregen. De aardewerken potten hebben een natuurlijkere uitstraling maar zijn zwaarder, met de jaren ook lichter en lichter gemaakt.

Bloempot kopen, dan ben je aan het juiste adres bij handigeharry.com