U bent hier

WC-brillen

Is je bestaande wc bril kapot of heb je liever een nieuw design? Kijk dan eens bij ons ruim gamma aan wc brillen. Een toiletbril vervangen is super makkelijk. Schoef de moeren los aan de achterzijde van de wc, en je kan de oude wc-bril er zo uithalen. Daarna schroef je de nieuwe wc-bril vast met de meegeleverde schroeven en moeren en klaar is kees. Alle wc-brillen worden geleverd met een bevestigingsset, maar deze kan je ook apart bestellen. Er is geen verschil in bevestiging tussen de verschillende types wc potten, zoals een hang-wc of staande wc. De wc-brillen worden alle met zelfde systeem bevestigd. Dat is universeel.

Je hoeft helemaal geen duravit of geberit wc-bril te kiezen om lange tijd gesteld te zijn. Kijk eens bij onze wc-brillen. Deze zijn prijs-kwaliteit zeer goed. Daar zal u lang plezier van  hebben. Heb je een wc-bril nodig voor een extra of een weinig gebruikt toilet, bijvoorbeeld buitenverblijf, kan je ook opteren voor een goedkope wc-bril.

Meestal wordt er geopteerd voor een kunststof of plastiek wc bril, maar er bestaan ook andere soorten wc-brillen, zoals een houten wc bril of een wc bril hout. Ook zijn onze wc-brillen beschikbaar in verschillende kleuren, wit en zwart, maar ook met een verschillende print of motief, waaronder grappige wc-brillen. Kijk er gerust eens door om te zien of wat leuks voor je tussenzit. Een laatste nieuw snufje is een wc bril met led verlichting. Dat is superhandig om 's nachts de wc te vinden in het donker.

Een verhoogde wc-bril verkopen we niet, wel een verhoogde wc pot. Dit is een zeer populair product en is zeer comfortabel in gebruik. Gelieve u daarvoor te wenden naar onze WC's & accessoires.

Wens je een softclose wc bril, dan kunnen we je deze supersterke wc-bril aanbevelen.