U bent hier

Wastafel

Pagina's

Aangename en mooie wastafels vind je ook bij handigeharry.com . De wastafels kan u allemaal makkelijk zelf installeren en dat met de juiste loodgietersgereedschappen.
Na het installeren van je wastafel, kijk dan ook eens naar onze douches en baden.

Een wastafel bevindt zich meestal in of naast een badkamermeubel in een badkamer. De wasbak en het wastafelmeubel kan je beste samen kiezen om die mooi te laten samengaan. Zowel de wastafel als het badmeubel heb je in diverse stijlen, van landelijk tot modern.

Bovenop de wastafel of ingewerkt in de muur, komt de wastafelkraan. Betreft het inbouw in de muur, dan heb je een wastafel nodig zonder kraangat. Dit geheel wordt compleet met een spiegel boven de wastafel.

Als er voldoende plaats is, wordt er binnen een gezin vaak geopteerd voor een dubbele wastafel, zodat elk lid zijn eigen wasbak heeft en voldoene plaats om zich klaar te maken.

Probeer niet te goedkoop te gaan, een goede wastafel zeker in termen van vocht dient van kwalitatieve materialen te zijn om lang mee te gaan. Enkel voor een tussentijdse oplossing, zijn goedkope wastafels een optie.

Deze categorie bestaat uit Accessoires wastafels, Gootstenen, Tablet wastafel, Wastafels

Wastafel kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres