U bent hier

Cirkelzagen

Cirkelzagen worden gebruikt om met de hand grote stukken hout in kleinere stukken te zagen. Deze zagen worden gebruikt in combinatie met een cirkelzaag om aan de zaag te bevestigen. Wij beschikken over twee merken zagen waaronder Black+Decker en Stanley.
Een cirkelzaag is een motorzaag met een getande of schurende schijf of zaagblad om verschillende materialen te snijden met behulp van een draaiende beweging die rond een as draait. Een gatenzaag en een ringzaag gebruiken ook een roterende beweging maar zijn anders dan een cirkelzaag. Cirkelzagen kunnen ook stationair gebruikt worden als tafelzaag. Dan worden die "op zijn kop" gemonteerd aan de onderkant van een werktafel.

Een cirkelzaag is een hulpmiddel voor het zagen van veel materialen zoals hout, metselwerk, plastic of metaal en kan in de hand worden gehouden of op een machine worden gemonteerd. Bij houtbewerking verwijst de term "cirkelzaag" specifiek naar het handbediende type en de tafelzaag en hakselzaag zijn andere gebruikelijke vormen van cirkelzagen.

Cirkelzaag kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wens je een aanbieding voor een grotere hoeveelheid, stuur ons een mailtje en per direct bezorgen we je een offerte.