U bent hier

Zaagbladen

Pagina's

Zaagbladen kunnen gebruikt worden in combinatie met een zaagmachine zoals een cirkelzaag, een decoupeerzaag, een afkortzaag of een reciprozaag. We beschikken over verschillende merken zagen zoals Piranha, Stanley, Lamot en Black+Decker. Er zijn verschillende zaken belangrijk bij het aankopen van een zaagblad. Dit is afhankelijk van het type zaag waarvoor je een zaagblad zoekt.
- Het materiaal van het zaagblad is belangrijk. Meestal is dit in het teken van het soort materiaal dat gezaagd moet worden. Wens je met je wipzaag te zagen in aluminium of in hout of in laminaat, dan zal je hiervoor een telkens ander zaagblad moeten aanschaffen.
- Het aantal tanden en de grote van de tanden (enentueel versterkt) is een belangrijke parameter. Een algemene regel is : met een zaagblad met weinig tanden werk je snel en maak je grove zaagsneden. Heeft een zaagblad veel tanden, dan worden je zaagsneden zuiverder en werk je preciezer.
- De bevestiging van het zaagblad moet compatibel zijn met de zaag, bijvoorbeeld het asgat van het cirkelzaagblad moet overeenkomen met de cirkelzaag, of het kliksysteem van het wipzaagblad moet compatibel zijn met de decoupeerzaag, ... .
Niet enkel zijn er zaagbladen voor zaagmachines, maar ook voor handzagen, zoals een figuurzaag.

Zaagblad kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wens je een aanbieding voor een grotere hoeveelheid, stuur ons een mailtje en per direct bezorgen we je een offerte.