U bent hier

Schroefmachines

Schroefmachines worden gebruikt voor alle taken die niet al te veel kracht vereisen. Wanneer men meer kracht nodig heeft zal men moeten opteren voor een netstroom boormachine en dus niet meer voor een accuboormachine. Wij beschikken over kwalitatieve merken zoals Stanley, Black+Decker. De accu of de batterij is het meest delicate onderdeel van de schroefmachine, probeer daarom als je een regelmatige doe-het-zelver bent, om geen goedkope schroefmachine te kopen. Deze batterijen zijn niet zo lang houdbaar en meestal ook niet multi. Opteer daarentegen voor een kwalitatieve schroefboormachine van een merk zoals Stanley of Black+Decker, dat je ook in een andere snoerloze machine kan gebruiken. Zorg altijd dat je 2 accus hebt, eentje om te werken en eentje om op te laden.
Koop de juist en kwalitatieve bits bij je schroefmachine. Alleen op die manier kan je de kracht van de machine overzetten op de schroeven in een plug of op de houtschroeven.
Een schroefmachine heb je al snel nodig, wil je een rookmelder vastschroeven aan plafond, of wens een hondenhok in elkaar te zetten, of wens je een nieuw badkamerkast of een boekenkast van de ikea, in elkaar te zetten, ... .
Deze worden zelfs gebruikt om te zagen. Als je met een klokzaag een stukje cirkel wenst te verwijderen uit een meubel of plaat, zet je de klokzaag op je schroefmachine en kan je zo het stukje eruit zagen. Zet hem in hoog toerental en gebruik zo weinig mogelijk kracht.

Schroefmachine kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wens je een aanbieding voor een grotere hoeveelheid, stuur ons een mailtje en per direct bezorgen we je een offerte.