U bent hier

Schroefboormachines

Een schroefboormachine of accuschroefboormachine is geschikt voor het vastmaken van schroeven en het boren van gaten in een licht materiaal. Voor het boren van diepere gaten of gaten in een zwaarder materiaal moet je kijken naar een klopboormachine. De accu of de batterij is het meest delicate onderdeel van de schroefmachine, probeer daarom als je een regelmatige doe-het-zelver bent, om geen goedkope schroefmachine te kopen. Deze batterijen zijn niet zo lang houdbaar en meestal ook niet multi. Opteer daarentegen voor een kwalitatieve schroefboormachine van een merk zoals Stanley of Black+Decker, dat je ook in een andere snoerloze machine kan gebruiken. Zorg altijd dat je 2 accus hebt, eentje om te werken en eentje om op te laden.
Koop de juist en kwalitatieve bits bij je schroefmachine. Alleen op die manier kan je de kracht van de machine overzetten op de schroeven in een plug of op de houtschroeven.
Een schroefboormachine heb je al snel nodig, wil je een rookmelder vastschroeven aan plafond, of wens een hondenhok in elkaar te zetten, of wens je een nieuw badkamerkast in elkaar te zetten, ... . Het nadeel van een schroefboormachine is dat het boren slechts kan in minder sterke materialen zoals baksteen, hout, gyproc, maar zeker niet voor beton. Maar zelfs in die gevallen is dit super praktisch, bijvoorbeeld bij hout moet er meestal voorgeboord worden en daarna geschroefd, dan kan je allemaal met zelfde machine.Het voordeel van een schroefboormachine ten opzichten van een schroefmachine, is dat je met één machine eerst een gat in de muur kan boren, en daarna schroef in de plug draaien, zonder dat je een andere machine nodig hebt.
Deze worden zelfs gebruikt om te zagen. Als je met een klokzaag een stukje cirkel wenst te verwijderen uit een meubel of plaat, zet je de klokzaag op je boormachine en kan je zo het stukje eruit zagen. Zet hem in hoog toerental en gebruik zo weinig mogelijk kracht.

Schroefboormachine kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wens je een aanbieding voor een grotere hoeveelheid, stuur ons een mailtje en per direct bezorgen we je een offerte.