U bent hier

Waterdichting

Pagina's

Heb je een coating nodig om je muur of vloer waterdicht te maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Meestal is het de kelder of keldervloer die je waterdicht dient te maken. Daar zitten de meeste problemen, als het gaat over vochtproblemen oplossen. Dan gaat het vwb een kelder ook vaak over opstijgend vocht. Dit kan gaan over het aanbrengen van een waterdichte coatin, maar het kan ook zijn dat het best is om de
Wens je te weten of een muur vochtig is, dan kijk je best even bij onze meters voor een vochtmeter. Je plaatst die met zijn sensoren in de muur en zo kan je het vochtgehalte in de muur nameten.
Niet alleen de kelder, maar ook dak en gevel hebben soms een extra coating nodig omdaklekkage te voorkomen. Er bestaan verschillende producten waarmee je een plaatselijke lekkage aan je dak snel kan repareren. Dit zowel voor een plat dak met roofing of epdm of een hellend dak met dakpannen. Er zijn ook verschillende oplossingen voor dakgoten, daar kan ook een lek zitten. Dit water komt dan tegen je gevel of die van je buur terecht en zo ontstaan er vochtplekken.
Om vochtige ruimtes te ontvochtigen, kan u ook eens kijken naar onze vochtvreters bij luchtontvochtigers. Zo vermijd je het ontstaan van schimmel in huis op de muur. Als de schimmel er reeds is en je wenst die te verwijderen, kan je best de muur afschuren met wat schuurpapier, zie onze schuurmiddelen, en daarna terug bijschilderen met een muurverf, een latexverf is hier misschien op zijn plaats.

Waterdichte coating kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres