U bent hier

Webshop

Welkom bij online webshop handigeharry.com ! 
Vraag je je af waar je nu bent beland? Hierbij een korte uitleg.

Wat is Handigeharry.com?
Handigeharry.com is de grootste online doe-het-zelf van België en Nederland. Ons assortiment bestaat uit gereedschappen, tuinprodukten, sanitaire toestellen, electriciteit-installatie-materiaal, verf, decoratie, auto-en fietsbenodigdheden en natuurlijk niet te vergeten: powertools! Je vindt bij ons talloze merken, variërend van de meest bekende brands tot aan goedkopen importprodukten. Daarnaast kun je op ons platform tips, hulp en advies vinden, met een bijbehorende dosis klus-inspiratie. Maar ook vragen en handige onzin vinden we leuk om te ontvangen. Kortom: klus er op los met handigeharry.com.

Voor wie is Handigeharry.com?
Daar kunnen we heel kort over zijn: Handigeharry.com is voor iedereen. Naast dat we een uitgebreide assortiment van gereedschappen en merken hebben die geschikt is voor onhandig tot expert en die is op te delen is in verf en decoratie, auto en fiets, gereedschappen en bevestiging, sanitair en elektriciteit, tuin en ontspanning, streven we ernaar om zoveel mogelijk merken en produkten aan te bieden in verschillende prijs-categorieën. Daarnaast bieden we met onze klushulp een online tool aan die u helpt om een volledig kluslijstje op te stellen aan de hand van een bepaalde klus. Bijvoorbeeld laminaat leggen kan reeds met onze klushulp. 

Is Handigeharry.com een beetje betaalbaar?
Naast een aanbod voor verschillende soorten klussers, willen we producten aanbieden in verschillende prijsklassen. Zo kan u met de filter goedkope gereedschappen of aan de hand van gevestigde merken opteren voor zowel billijk als voor kwaliteit. Beide hebben hun waarde. Wij raden de startende klusser niet om om onmiddelijk een Stanley schroefboormachine te kopen. Evenmin raden we de dagelijkse klusser aan om producten te kopen van ons basismerk Lamot Tools, dat is voor de occasionele klusser. Wij bieden 100% garantie, echter voorkomen is beter dan genezen. Hebben we problemen met één van onze producten, worden die onmiddellijk uit het assortiment genomen en teruggestuurd naar de leverancier.

Wat is het voordeel van shoppen op Handigeharry.com?
Heb je even?

-        Overvolle bouwmarkten kun je vermijden! Shoppen op Handigeharry.com kan vanuit je luie stoel, in pyjamabroek met een bakje koffie erbij. Of beter rechtstreeks vanop de werf op je ipad of mobiele telefoon.

-        Wachten op verkopers die niet komen en er meestal niet veel van kennen is verleden tijd. Stel je vraag op onze site en je krijgt snel een antwoord. De kans is ook groot dat het antwoord reeds ergens in onze klusadvies afdeling staat. 

-        De keuze is reuze! Doordat Handigeharry.com zoveel merken aanbiedt, heb je een goed overzicht van allerlei producten in verschillende soorten en afmetingen. Zo vind je het gereedschap of de kleur van verf die je voor ogen hebt.

En dan nu: Aan de slag!