U bent hier

Laminaat kopen / bestellen in 4 stappen (prijssimulatie + online bestellen)

U heeft een kamer en u wenst die te voorzien van een laminaat vloer. U wenst zelf laminaat te leggen of u rekent op onze professionele plaatsingsdienst. Dan zijn onze laminaat vloeren perfect voor u. Hieronder kan u uw keuze maken uit de verschillende laminaatvloeren en afwerkingen die mogelijk zijn.

Kies uw type gebruik van de laminaat vloer

Is je bestaande vloer versleten of kapot of heb je nieuwe kamer die je dient te voorzien van een nieuwe vloer? Kijk dan eens bij ons ruim gamma aan laminaatvloeren.

Laminaat is een composiet pvc vloer dat uit verschillende laagjes is opgebouwd, waarbij eigenschappen verkregen worden die met enkelvoudige materialen niet verkregen kunnen worden. Het heeft het uitzicht van een parket of houten vloer. Laminaat is meer goedkoop dan parket, het is sterk heeft een warme uitstraling, daarom is het zo populair.

Je hebt het wel in verschillende tinten houtkleuren, zoals licht, eiken en donker, maar ook wit, zwart, grijs, houtttinten die je niet zou verwachten. Laminaat leggen is veel makkelijker dan je denkt. Probeer het zeker zelf. Je hebt ook niet zoveel gereedschappen nodig. Een wipzaag, wat spieën, een meter en je kan aan de slag.

Een laminaat vloer, heeft zeker een ondervloer nodig. Een ondervloer isoleert niet alleen, maar zorgt ook voor een egaal oppervlak zodat je laminaat mooi strak ligt. Na het leggen van de laminaat vloer, dien je de plinten te zetten. Die kan je ofwel vastlijmen ofwel schroef je clips tegen de muur waar je de plinten op vastklikt. Het meeste laminaat dat gelegd wordt is kliklaminaat. Het voordeel is dat de laminaatplanken, zoals een puzzel, in elkaar klikken.

Laminaat kopen, dan ben je aan het juiste adres bij handigeharry.com