U bent hier

Klusadvies

De meest gestelde vragen aan de expert van Hammerite

Door Handige Harry op di, 05/22/2018 - 23:49

Hoe gebruik ik Hammerite op aluminium of gegalvaniseerd metaal?

Schuur het oppervlak met schuurpapier, reinig met Hammerite Metaalontvetter, spoel met zuiver water en laat drogen. Breng vervolgens 1 laag Hammerite Non Ferro Metaal Primer aan, laat drogen en werk af met Hammerite Metaallak. Hammerite Metaallak is beschikbaar in Hoogglans, Zijdeglans, Hamerslag en Structuur.

Hoe gebruik ik Hammerite op een sterk verroest metalen oppervlak?

Hoe een gevel verven

Door Handige Harry op zo, 11/05/2017 - 16:21

Bij verven denken de meesten mensen aan binnenmuren, maar natuurlijk kan je ook je gevel verven. Om tot een optimaal resultaat te komen houd je maar beter rekening met een aantal regeltjes en ook de weersomstandigheden spelen een belangrijke rol. Wij geven je even mee hoe je je gevel verven het beste aanpakt.

12 Verfspuittips voor buiten

Door Handige Harry op ma, 10/24/2016 - 13:51
verspuiten tips verfspray buiten

Er is geen efficientere manier om te verven op een oppervlak dan met een verfspuitapparaat. En de gladde afwerking die spray-toestellen leveren kan gewoon niet worden gekoppeld aan een kwast of roller. Hier zijn enkele insider pro tips die je niet zal lezen in de gebruiksaanwijzing van uw verfspuitapparaat:

TIP: verf bewaren

Door Handige Harry op di, 08/16/2016 - 23:22
verf bewaren verfblikken opbergen

Miljoenen liters verf gaan elk jaar te verspild, vaak omdat het niet goed was opgeborgen. Hoe ervoor te zorgen dat de overgebleven blikjes van uw projecten goed blijven en klaar voor de toekomstige touch-ups . Het opslaan van verf behoort niet tot de meest glamoureuze werkjes in de toolkit van de DIYer, maar het bespaart geld en bewaart uw goede verf en zelfde kleuren.

De sleutel tot een goede opslag verf is de verf in een goed afgesloten blik te bewaren en uit de buurt van overmatige temperatuur-schommelingen. Daarenboven voor een maximale houdbaarheid dient u:

Pagina's