U bent hier

Klusadvies

Wat zijn de voordelen van een lekvrij kruiwagenwiel ?

Door Handige Harry op ma, 02/04/2019 - 17:33

In dit artikel lijsten we de voordelen op van een lekvrij kruiwagenwiel ten opzichte van een kruiwagenwiel met een luchtband. Een handigeharry lekvrij kruiwagenwiel is een wiel dat bestaat uit het materiaal PU ofwel Polyurethaan. PU is een belangrijk en grote familie van polymeren. Hier gaat over de harde het harde schuim van een polymeer.

Deze polymeer is hard maar behoudt een zekere elasticiteit. Daardoor zal hij niet snel scheuren, maar juist elastisch reageren zonder dat deze elasticiteit groot is. De elasticiteit van de band is 0,5 cm op 10 cm band.

Gras onderhouden en bemesten

Door Tom Schrijfsels op vr, 03/09/2018 - 18:27

Verlangen jullie ook naar een fris, mooi, groen gazon? De droom van elke tuinliefhebber is eenvoudig te bereiken. Een frisse grasmat krijgen en behouden is enkel mogelijk als je regelmatig je gazon onderhoudt. Gras heeft licht, water, lucht en voedingselementen nodig om te overleven. Het gras hoeft niet groener te zijn aan de overkant. We leggen even uit waarom.

Wat planten en zaaien in maart?

Door Handige Harry op di, 03/07/2017 - 23:20

Hallo, het begin van de lente begint tegen het einde van de maand !!! We beginnen ons te vermaken dat de tuin snel zal herleven, de voorraad van het zaad is voorbereid, we zijn klaar om nieuwe zaaibeurten te lanceren, terwijl dromend van de toekomstige opbrengsten van onze tuin.

Wat betreft binnenzaad en in de warmte +20°C
Wat mij betreft, ik heb de meeste van deze reeds gezaaid; als je wilt om mijn weg te vinden, ik nodig u uit om dit artikel te ontdekken: hoe we onze zaden zaaien.

Grill gemaakt met snelbouwstenen

Door Jean-PaulH op do, 09/22/2016 - 17:34
grill maken met snelbouwstenen barbecue maken vuurhaard maken

Vorige week deze grill gemaakt met snelbouwstenen. Kan ook als vuurhaard gebruikt worden. Ik heb dit voornamelijk gedaan met recup materialen die ik hier en daar gevonden heb. Je hebt ook trouwen van alles niet zoveel nodig.

Deze grill kan je makkelijk kuizen doordat je de metalen rooster kan verwijderen. 

Als eerste stap heb ik de grill gebouwd met de snelbouwstenen, beetje in functie van het rooster dat ik had liggen. Bovenop de snelbouwstenen heb ik een beton met opstand gegoten. Mal van hout.

Prijsvoorbeeld betonnen gegoten zwembad

Door bbpools op wo, 08/31/2016 - 22:28
zwembad prijs kost kopen

Bouwkundig  zwembad 10mx4mx1.5m diep, 100% gewapend chloorbestendige beton 
•    Zwemzone 10x4m (binnenmaten)
•    Naakt zwembad waar het beton de kleur zelf is, komt overeen met een licht grijs zwembad
•    Ladder 3 treden

Inbouw delen 
•    2 x hoge waterstand skimmers
•    1 x bodemafzuiging
•    1 x stofzuigeraansluiting
•    2 x inspuitstukken

3 x LED verlichting wit met afstandsbediening

Warmte in de tuin of op het terras - hout

Door Handige Harry op wo, 08/17/2016 - 17:10
warmte in de tuin vuurhaard vuurkorf vuurschaal

De dagen korten terug. Elke dag wordt het iets sneller donker en iets frisser. Daarom is het handig om een warmtebron in de tuin of op het terras te plaatsen, waarlangs je gezellig iets kan drinken of een beetje keuvelen. Daartoe zijn er diverse mogelijkheden. Hieronder zullen we enkele mogelijkheden bespreken:

Pagina's