U bent hier

Klusadvies

Onmisbaar in je (gasten)toilet: een handenwasser

Door Calodar op vr, 10/12/2018 - 11:43

Met een handenwasser voorzie jij je gastentoilet van dat tikkeltje extra comfort. Omdat je in het toilet meestal geen plaats te veel hebt, is het zaak om voor een functioneel model te kiezen. Dat wilt echter niet zeggen dat je moet inboeten op stijl. Ontdek hoe een handenwasser van je toilet een trendy plek maakt!

Hoe een afvoer ontstoppen ?

Door admin op di, 11/21/2017 - 21:43
afvoer ontstoppen

Iedereen krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken: verstopte leidingen. Lastig natuurlijk, maar geen drama. Er bestaan heel wat oplossingen en tools voor die je zelf kan uitproberen, voor je een specialist moet bellen. Wij geven je alvast mee welke gereedschappen en technieken van pas komen om dit klusje tot een goed einde te brengen.

VIDEO: hangtoilet installeren

Door Handige Harry op di, 08/02/2016 - 07:06

In deze video wordt een hangtoilet geinstalleerd, van A tot Z. Het hangtoilet is superpopulair gezien deze veel mooier ogen en daarnaast praktischer zijn in onderhoud. Het is een relatief eenvoudige Doe-het-zelf klus die elke Handige Harry tot een goed einde kan brengen. De manier van monteren is bij de meeste hangtoiletten gelijkaardig als in de video.