U bent hier

Klusadvies

Een woning kopen via een bouwpromotor; een goed idee?

Door Tom Schrijfsels op zo, 03/11/2018 - 12:10

Huisje, tuintje, boompje

Het gezegde “de Belg heeft een baksteen in de maag” klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. De statistieken bewijzen dat het bezitten van een eigen woonst bij ons Belgen nog steeds hoog op het verlanglijstje staat. We behoren dan ook tot de wereldtop wat het particulier huisbezit betreft.

6 adviezen om een betrouwbare klusjesman te vinden

Door Handige Harry op di, 07/18/2017 - 15:43

Zelfs voor de beste klussers onder ons, sommige klussen vereisen de tussenkomst van professionals. Maar hoe aan een bevoegde vakman kiezen? Dit artikel geeft u enkele adviezen om een goede klusjesman voor uw klus te vinden.

Internet staat vol met adressen van professionals, dus het is soms moeilijk om te kiezen. Iemand inhuren om een belangrijke werk uit te voeren houdt risico's in, zoals oplichting of slecht vakmanschap. Dus wat zijn de criteria om hierin een juiste keuze te maken? Door het volgen van ons advies, bent u verzekerd van een professional te vinden voor uw behoeften!

Openingsuren

Door Handige Harry op di, 05/09/2017 - 13:29

De webwinkel van Handigeharry.com wordt gepowered door DHZ-discount uit Sint-Truiden. U kan deze natuurlijk ook gewoon bezoeken, de openingsuren zijn:

doe-het-zelf discount sint truiden