U bent hier

Klusadvies

Onmisbaar in je (gasten)toilet: een handenwasser

Door Calodar op vr, 10/12/2018 - 11:43

Met een handenwasser voorzie jij je gastentoilet van dat tikkeltje extra comfort. Omdat je in het toilet meestal geen plaats te veel hebt, is het zaak om voor een functioneel model te kiezen. Dat wilt echter niet zeggen dat je moet inboeten op stijl. Ontdek hoe een handenwasser van je toilet een trendy plek maakt!

Schoonmaakadvies en onderhoud Gietvloer

Door b-artworks op zo, 07/22/2018 - 16:13

Dit is een algemeen schoonmaakadvies van B-Art Works Gietvloeren voor uw kunststof vloerafwerking dat u zal helpen bij het reinigen van uw vloer. Dit reinigingsadvies is bedoeld als handreiking bij het onderhoud van uw gietvloer, zodat deze te allen tijde schoon en representatief blijft. Voor een goede reiniging is het belangrijk dat u het juiste reinigingsmiddel gebruikt en dat er geen residulaag achterblijft op de gietvloer, die er vervolgens smoezelig uit gaat zien.

De meest gestelde vragen aan de expert van Hammerite

Door Handige Harry op di, 05/22/2018 - 23:49

Hoe gebruik ik Hammerite op aluminium of gegalvaniseerd metaal?

Schuur het oppervlak met schuurpapier, reinig met Hammerite Metaalontvetter, spoel met zuiver water en laat drogen. Breng vervolgens 1 laag Hammerite Non Ferro Metaal Primer aan, laat drogen en werk af met Hammerite Metaallak. Hammerite Metaallak is beschikbaar in Hoogglans, Zijdeglans, Hamerslag en Structuur.

Hoe gebruik ik Hammerite op een sterk verroest metalen oppervlak?

Welke vloerbedekkingen zijn er en wat kosten ze ?

Door Tom Schrijfsels op di, 03/13/2018 - 20:13

Waar kijken mensen naar als ze een woning betreden? Juist, de vloer. De vloer springt meteen in het oog en bepaalt mee de stijl van de woning. Er zijn zo veel verschillende vloerbedekkingen dat je vaak door het bos de bomen niet meer ziet. Het is dan ook niet makkelijk een juiste keuze te maken. 

Wij bij handige Harry zetten je alvast op weg.

Is het een dragende of niet dragende muur?

Door Tom Schrijfsels op ma, 03/12/2018 - 19:19

Een woning of gebouw bestaat voornamelijk uit drie onderdelen : een  vloer, een dak en dragende of niet dragende muren. Zelfs ervaren bouwers kunnen niet altijd op het eerste zicht zien of het een dragende of niet dragende muur is. Als je niet meteen weet met welk soort muur je te maken hebt, is het aangewezen om de blauwdrukken van de woning of het pand te bekijken.

Een woning kopen via een bouwpromotor; een goed idee?

Door Tom Schrijfsels op zo, 03/11/2018 - 12:10

Huisje, tuintje, boompje

Het gezegde “de Belg heeft een baksteen in de maag” klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. De statistieken bewijzen dat het bezitten van een eigen woonst bij ons Belgen nog steeds hoog op het verlanglijstje staat. We behoren dan ook tot de wereldtop wat het particulier huisbezit betreft.

Wat is betonplex? Waarvoor en hoe gebruiken we het?

Door Tom Schrijfsels op za, 03/10/2018 - 12:00

Betonplex is plaatmateriaal waarop een epoxy-afwerklaag is aangebracht. De epoxylaag vormt een harde en waterdichte afwerking van het hout dat daardoor geen verdere nabehandeling nodig heeft. Betonplex is er in verschillende materialen zoals spaanplaat (zaagsel, stukjes hout en bindmiddel) en multiplex (houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd zijn). De afwerklagen vind je in verschillende diktes en materialen. Betonplex is zeer sterk en bestand tegen vocht. 

Pagina's