U bent hier

Forum

Voeg een onderwerp toe aan het Handige Harry Forum !

----------------------------

Bpost levering

Door jason.janssens op vr, 10/20/2017 - 15:24

Is het echt niet mogelijk om de verzending via Post NL te laten gebeuren?  Ik bestel wekekijks via Bol.com en andere diensten.  Met PostNL nooit een probleem.  Ze leveren als ik niet thuis ben gewoon bij de buurman.  Maar via Bpost kan ik altijd zelf mijn gerief gaan afhalen, enkele dagen later in één of ander postkantoor.  Er is blijkbaar geen mogelijkheid om op voorhand door te geven dat ze gerust bij mijn gepensioneerd buurman mogen leveren.

Als ik op voorhand had geweten dat de levering hier door Bpost gebeurde, had ik nooit besteld.

 

Grijze vlekken op mijn keukentablet na het vernissen

Door Teiget op di, 09/26/2017 - 11:58

Hallo iedereen,

Aangezien op mijn keukentablet er enkele kleine plekken waren ingegroefd, heb ik die stukken afgeschuurd, daar waar die plekken zaten, en die vervolgens opnieuw vernist. Ik heb nog maar 1 laag gezet, maar dit is het resultaat :( . Er zitten precies grijze plekken nu op mijn tablet. Precies alsof het hout de vernis heeft opgenomen en dan grijs geworden is op die zones.

Badkamer mosaiek tegels

Door Iliass72 op ma, 09/11/2017 - 16:16

Hallo, ik zit met het volgende probleem, zie foto. Een aantal jaar terug heb ik in de douche van die mosaiek tegels gelegd, echter die zijn poreus aan het worden, de voegen beginnen openingen te vertonen, ik heb daar veel onderhoud aan, ben het een beetje beu. Misschien iets verkeerd gedaan. Tot daar aan toe, wil ervan af. Dus zou liefst nu een keramische tegel voorzien.

Hoe gat in vloer opvullen?

Door FredD op di, 08/29/2017 - 13:20

Vraagje, ik heb een gat in de keuken en dat moet ik opvullen. Ik heb zelf de convectorput verwijderd, maar nu moet het gat worden gedicht. Het gat is ongeveer 50 cm breed en 2.30 meter lang. 

Kan er iemand beschrijven hoe ik dit het beste doe. Ik dacht aan aarde, dan zand, dan beton, isolerende chape en dan egaliseren?

waterdicht maken

Door lan3jur op wo, 05/31/2017 - 10:24

Hoi!

Een nieuwe dag, een nieuwe vraag :-)

Ik heb een houten box gemaakt die echter waterdicht zou moeten zijn. Ik had graag wat advies gehad over welk soort folie ik best kan gebruiken om er aan de binnenkant tegen te bevestigen zodat de box waterdicht is. De prijs is toch van enig belang :-)

Bedankt!

accu-vraag

Door lan3jur op ma, 05/29/2017 - 15:25

Hoi.

Heb ik het goed begrepen dat de AH bij een accumachine (voorbeeld schroefboormachine) staat voor hoe lang je met een batterij kan werken vooraleer ze moet opgeladen worden en niets te maken heeft met de kracht van de machine?

En zo ja, dan is dit volgens mij een goeie deal:
Maar ik kan verkeerd zijn, en zo ja, dan hoor ik het graag...

Verf verwijderen

Door lan3jur op vr, 05/26/2017 - 10:13

Hoi!

Ik heb een paar balken waar een heel dikke laag verf op ligt.
Ik heb al het een en ander opgezocht om makkelijk zo een laag te kunnen verwijderen, maar zoals vaak heeft iedereen een andere mening en raden ze een ander product aan.

Weet er iemand hier welk product prijs / kwaliteit goed is om deze klus te klaren? Graag iets wat ook niet (te) schadelijk is voor mens, dier en natuur :-)

Bedankt!!

Bijverdienste gezocht als schrijnwerker (Regio Haacht)

Door lan3jur op ma, 05/22/2017 - 09:44

Hoi!

Ik ben op zoek naar een kleine bijverdienste bij een schrijnwerker / houtbewerker.
Ik ben niet vies om een ganse dag af te schuren of "saaie" klusjes te doen.
De reden is dat ik door een medisch probleem van cardiale aard, wat nu volledig achter de rug is, op medisch pensioen geplaatst ben.

Gezien ik thuis veel met hout bezig ben zou ik graag in die sector wat bijverdienen en ondertussen bijleren.
Liefst regio Haacht gezien ik mij met de fiets moet verplaatsen.

Uiteraard ben ik steeds bereid om meer info te geven.

Keuze van materiaal.

Door lan3jur op do, 05/18/2017 - 09:34

Hoi iedereen.

Gezien ik meer en meer mijn draai begin te vinden in houtbewerking, wordt het tijd om mijn hobby-materiaal te vervangen door materiaal van een iets betere kwaliteit en dus geschikt voor intensiever gebruik.

Maar er zijn zoveel merken en soorten dat ik wat hulp zou kunnen gebruiken.
Feit is: ik wil graag binnen hetzelfde merk blijven. En deze post niet gebruiken om reclame te maken aub, maar wel om objectieve meningen te geven.

Pagina's