U bent hier

Zelf gaten van spots door predallen boren ?

Door JacobsSven op wo, 02/20/2019 - 00:11

Wij zoeken zelf de gaten van onze spots te boren door de predal vooraleer de beton er op gaat. 

ik wou de gaten met 100 boren, dan een pvc buis er op vast maken voor de druklaag. Dan nadien als we alle schoren hebben weg gehaald en weten welke spotjes we nemen bv van dia 68 gaan we aluminium ringen tegen de predal plakken die we exact kunnen uitlijnen met een laser. Daar een hechting primer op voor de bezetter en je het de perfecte positie van de spots...

stukjes gips komen mee los tijdens schilderen, vochtprobleem? Hoe oplossen

Door Teiget op di, 02/19/2019 - 14:53

Bij het willen schilderen van een muur (binnen en straatkant) kwam er op een bepaald moment stukjes gips mee los. Blijkt dat het vocht te zijn. 
Wat kan er best aan gedaan worden?

Geen idee waar het vandaan zou kunnen komen. We hebben nog geen 2 jaar geleden nieuwe ramen laten zetten en voorgevel volledig opnieuw gedaan

Het is op de 2de verdieping en links boven van het raam. Echt een rare plaats om vocht te hebben

wat doen met oude vloer onder de ondervloer ?

Door kristofjanssens op di, 02/19/2019 - 14:37

Even een vraagje, vandaag heb ik de oude laminaat uitgehaald om dan nieuwe te leggen, de planken op foto 1 zaten eronder, maar onder die planken ligt nog eens een houten vloer op foto 2 , zouden we die planken op foto 1 afhalen of de nieuwe laminaat hierop leggen? Het zwart kan af dus kdenk geen schimmel ruikt ook niet vochtig denk eerder zeer vuil.. wat zouden we best doen?

 

nieuw tablet aan het raam voor nieuw hang wc in mijn toilet?

Door Esspeik op ma, 02/18/2019 - 08:55

Ik ga mijn toilet laten vervangen door een hangtoilet. Ik zou nu graag de bovenkant van de constructie willen laten gelijklopen met het venstertablet. Is het doenbaar om het bestaande venstertablet te vervangen door een houten tablet dat dan aaneensliutend ook de bovenzijde vormt van de ombouw van het toilet? Is het uithalen van zo'n venstertablet veel breek- en kapwerk?

sanblok scheef geplaatst, kan dat kwaad

Door kadohke op za, 02/16/2019 - 22:28

Vraagske. Onze loodgieter heeft onze sanblok van de wc beneden scheef geplaatst, recht tegenover de voegen van de tegels máár met de bovenkant naar voor gebogen. De poten beneden van de sanblok zitten IN de chape dus kan niet meer uitgehaald worden.

Er moet nu een grote Mdf plaat tegen bevestigd worden en de loodgieter zegt dat het geen probleem zal geven, gewoon opspuiten met isolatie en de mdf plaat aan de houten constructie verbinden.

Hij zegt dat hij daar toch de wc kan op monteren en dat dat geen problemen zal geven.

Pagina's