U bent hier

Forum

binnenafmeting hangslot

Door kadohke op wo, 10/03/2018 - 09:53

Ik vind bij jullie een hangslot LITTO weerbestendig 50 mm. IP220611 van 16,83 EURO.

Kun je mij hiervan de binnenafmetingen geven van de beugel? Dus hoogte en breedte.

De maten staan wel gemeld, maar met die bekleding is het mij toch niet zo duidelijk en de 

binnenafmetingen zijn voor mij wel belangrijk!! Vooral de hoogte!

https://www.handigeharry.com/product/weerbestenhangslot-litto-50mm-lp220611

Gordijnrail boven raam

Door Teiget op wo, 05/02/2018 - 22:02

Ik heb een raam van beneden tot boven. Daarboven wens ik een gordijn te hangen, heb die reeds gekocht, van die zware verduisterende. Ik heb nog 7cm tussen plafond en raam. De meeste van die gordijnstokken hebben meer ruimte nodig dan 7cm en een simpel railtje zal waarschijnlijk te licht zijn om die gordijnen te dragen? Heeft iemand andere oplossingen?

Grijze vlekken op mijn keukentablet na het vernissen

Door Teiget op di, 09/26/2017 - 11:58

Hallo iedereen,

Aangezien op mijn keukentablet er enkele kleine plekken waren ingegroefd, heb ik die stukken afgeschuurd, daar waar die plekken zaten, en die vervolgens opnieuw vernist. Ik heb nog maar 1 laag gezet, maar dit is het resultaat :( . Er zitten precies grijze plekken nu op mijn tablet. Precies alsof het hout de vernis heeft opgenomen en dan grijs geworden is op die zones.

Badkamer mosaiek tegels

Door Iliass72 op ma, 09/11/2017 - 16:16

Hallo, ik zit met het volgende probleem, zie foto. Een aantal jaar terug heb ik in de douche van die mosaiek tegels gelegd, echter die zijn poreus aan het worden, de voegen beginnen openingen te vertonen, ik heb daar veel onderhoud aan, ben het een beetje beu. Misschien iets verkeerd gedaan. Tot daar aan toe, wil ervan af. Dus zou liefst nu een keramische tegel voorzien.

Hoe gat in vloer opvullen?

Door FredD op di, 08/29/2017 - 13:20

Vraagje, ik heb een gat in de keuken en dat moet ik opvullen. Ik heb zelf de convectorput verwijderd, maar nu moet het gat worden gedicht. Het gat is ongeveer 50 cm breed en 2.30 meter lang. 

Kan er iemand beschrijven hoe ik dit het beste doe. Ik dacht aan aarde, dan zand, dan beton, isolerende chape en dan egaliseren?

waterdicht maken

Door lan3jur op wo, 05/31/2017 - 10:24

Hoi!

Een nieuwe dag, een nieuwe vraag :-)

Ik heb een houten box gemaakt die echter waterdicht zou moeten zijn. Ik had graag wat advies gehad over welk soort folie ik best kan gebruiken om er aan de binnenkant tegen te bevestigen zodat de box waterdicht is. De prijs is toch van enig belang :-)

Bedankt!

Pagina's